Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > diverse schilderworkshops

Workshops op locatie
Workshops op locatie

Schilderworkshop Amersfoort en omgeving

Een schilderworkshop kan in vele varianten worden gegeven... Een themagericht zakelijk event, vriendinnenuitje of bijvoorbeeld een gezellig vrijgezellenfeestje. Even snel een prijsje opvragen? Blossing heeft voor elk budget de mogelijkheid om een leuke schilderworkshop te volgen. Dankzij de duidelijke uitleg en begeleiding gaat iedereen super trots op zn eigen kunstwerk naar huis!

Benieuwd hoe een schilderworkshop met Blossing nou precies gaat?


Teambuilding schilderen

Ga jij het teambuilding uitje regelen dit jaar? Leuk! Je hoeft niet verder te zoeken!
Even uit je hoofd en in je handen. Gezellig schilderen en kletsen. Collega's onder elkaar maar toch leer je elkaar van een andere kant kennen; jullie creatieve kant, want die heeft echt iedereen!

Meer informatie


Vrijgezellenfeestjes

Super gezellig! Maak een prachtig schilderij als onderdeel van het vrijgezellenfeest. Lekker lachen, drankje erbij... Alles kan en mag!

Meer informatie


Kinderfeestjes schilderen

Kinderen vinden het zo leuk om te schilderen! Op een echt canvas doek, met mooie kwasten, een palet met alle kleurtjes verf die ze mooi vinden! Bij jou thuis? Kan! Liever buiten de deur? kan ook!

Meer informatie


Zussen-familie-vriendinnendag

Lekker creatief bezig zijn met elkaar, lachen, kletsen en na afloop trots op je eigen kunstwerk!
Jullie kiezen het schilderij, de datum en de locatie, Blossing doet de rest!

Meer informatie


Babyshower

Het is zo leuk om de aanstaande moeder te verrassen met een schilderworkshop! Gezellig bezig zijn met elkaar is heel leuk en je hebt meteen een middag vullend programma.

Meer informatie


Event / Beurs

Op zoek naar een leuke activiteit op een beurs of zakelijk event? Blossing kan op iedere locatie een leuke (eventueel persoonlijk afgestemde) workshop geven.

Meer informatie