Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > diverse schilderworkshops > Kinderfeestje

Schilderen op kinderfeestjes

Laat Blossing je kinderfeestje creatief en gezellig invullen!

Blossing wil graag kinderen het plezier van zelf iets creeren laten beleven. Ieder kind wordt creatief geboren, maar zodra ze leren dat het heel belangrijk is om binnen de lijntjes te kleuren, raken ze de aangeboren creativiteit weer een beetje kwijt. Hilde leert de kids dat buiten de lijntjes kleuren juist heel mooi is! Dat je op die manier een eigen uniek kunstwerk maakt waar de kids ontzettend trots op  zijn!

De kinderen schilderen op een echt canvas doek van 30 x 40 cm. Het schilderij mag natuurlijk na afloop direct mee naar huis genomen worden. Kinderen vinden het heel leuk om vanaf een voorbeeld na te schilderen, maar daarbij wel zelf de kleuren en details te mogen bepalen. Dit maakt de kinderworkshop zo leuk!


Afhankelijk van het voorbeeld dat gekozen wordt en de leeftijd van de kids beginnen we met schilderen vanaf een leeg canvas, of zorgt Hilde dat er een paar eerste lijnen op staan. Het doel is dat de kids een leuk, ontspannen en creatief feestje hebben met als eindresultaat een zelfgemaakt schilderij waar ze super trots op zijn!

Blossing neemt alle materialen mee en bouwt alles bij jullie thuis op. Een schilderworkshop is al geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en duurt gemiddeld zo'n 1,5 uur. Voor de meeste kinderen is dat een mooie tijdsduur om geconcentreerd bezig te zijn. Tijdens het feestje bepalen we met elkaar hoeveel pauzes er nodig zijn. Een workshop met meiden van 11 jaar verloopt uiteraard anders dan een feestje waar we gaan schilderen met jongetjes die allemaal net 7 jaar zijn. Hilde houdt daar altijd rekening mee en past het ontwerp en de tijdsindeling daar op aan.

Prijzen:
Een schilderworkshop tijdens het kinderfeestje bij jou thuis kost € 120 , dit is inclusief alle materialen.
Dit bedrag is voor maximaal 8 kinderen, bij minder kinderen blijft het bedrag hetzelfde.