Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > diverse schilderworkshops > Vrijgezellenfeest

Workshop vrijgezellenfeest
Workshop vrijgezellenfeest
Gezellige creatieve activiteit met een glaasje wijn!

Schilderworkshop vrijgezellenfeest

Blossing is dol vrijgezellenfeestjes!

Blossing vindt het super leuk om bij te dragen aan een onvergetelijke dag voor de vrijgezel met haar vriendinnen (of vrienden). Niet te serieus, gewoon een heel gezellige middag of avond.
Lekker lachen en een prachtig kunstwerk als aandenken mee naar huis kunnen nemen. Zo leuk!

Jullie kiezen van te voren een schilderij uit die jullie na willen maken. We beginnen allemaal vanuit dezelfde basis, maar iedereen is vrij om kleur, materiaal, etc te kiezen, zo maakt iedereen een uniek kunstwerk!
Hilde doet iedere stap voor en legt alles goed uit,  zodat -zelfs al heb je nog nooit geschilderd- iedereen met een prachtig kunstwerk naar huis gaat.
Een workshop duurt gemiddeld 2,5-3 uur zodat er tijdens het schilderen genoeg tijd is voor een drankje en een praatje, het gaat om de gezelligheid ten slotte!
Mochten jullie liever langer of korter willen schilderen omdat er nog een programma voor of na is, geef het even aan want alles is mogelijk! De workshop kan zo aangepast worden dat het precies in jullie planning past.

Benieuwd hoe een schilderworkshop met Blossing nou precies gaat?
Reserveren - offerte aanvragen
Kies hieronder het ontwerp dat jullie graag willen schilderen, of neem contact op voor een ontwerp helemaal naar jullie wens.