Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > persoonlijk schilderij op maat

Gepersonaliseerd schilderij op maat
Gepersonaliseerd schilderij op maat
Voor je zelf of om cadeau te geven!

Persoonlijk schilderij op maat

Blossing schildert heel graag in opdracht om een persoonlijk schilderij te maken voor zowel bedrijven als particulieren.
Alles kan! Zoveel mensen, zoveel wensen en daarom is ieder schilderij uniek. De opdrachten die Blossing krijgt zijn heel verschillend en hebben diverse aanleidingen. Je kunt hierbij denken aan:

  • gezin of familie vastleggen
  • een huwelijksjubileum
  • herinnering aan een dierbare
  • een bruiloftsgeschenk
  • herinnering aan een mooie reis
  • bedrijfsjubileum
  • jubileum of afscheid van een medewerker

Offerte aanvragen
Iedere opdracht is weer anders, maar toch hebben ze altijd één ding gemeen: Het schilderij is uniek en de kleuren, afmetingen en onderwerpen zijn door jou aangedragen!
Voor de invulling en creativiteit zorgt Blossing (Hilde Aalbers). Hilde gebruikt verschillende materialen en technieken wat een bijzonder effect geeft aan het eindreslutaat. Het zijn altijd schilderijen waar veel in gebeurt en waar je naar kan blijven kijken. Telkens ontdek je weer wat nieuws!
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van persoonlijke schilderijen op maat gemaakt.

"Hilde heeft voor ons een prachtig schilderij op maat gemaakt!
We hebben haar een aantal wensen meegegeven die zij op een wonderbaarlijke manier  precies naar onze smaak heeft weten te schilderen. Door de grote mensenkennis die Hilde bezit weet ze precies de juiste snaar te raken. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. We waren ontroerd en verrast. Zo knap hoe Hilde ons leven zo mooi heeft vastgelegd op doek. Een pronkstuk in onze huiskamer!"

- Biba


"Als je als kunstenaar in staat bent om zoiets unieks te maken voor een 35 jarig huwelijk... dan ben je er echt één!! Deze mooie verrassing gekregen van onze kinderen, schoondochters, kleinzoon en oma! We zijn er heeeeeeeel blij mee!"

- Pauline en Arno


"Ik wilde een mooi persoonlijk kado aan mijn moeder geven, een schilderijtje, nagemaakt van een foto. Deze foto heb ik uitgekozen omdat ze hier zo leuk als oma opstaat, met mijn zoontje. Wat was het leuk om dit te geven aan haar "

- Anne


"Mijn ouders vinden het geweldig dat de boom vereeuwigd is en ook onzettend knap hoe goed je de persoonlijke elementen erin hebt weten te verwerken zonder mijn ouders te kennen. Het voelt voor hen echt als een heel persoonlijk, warm en raak schilderij. Mijn broer en ik zijn er ook heel blij mee!"  - Loes


"Ik heb Hilde een foto gegeven van mijn opa en oma met de vraag of zij daar een mooi schilderij van kan maken.  De foto is meer dan 70 jaar oud en heel dierbaar voor mijn oma. In hun verkeringtijd gingen ze vaak samen vissen aan de Amstel en mijn oma heeft het daar nog vaak over. Ik vind het dan ook heel leuk dat dat is verwerkt in het schilderij. De originele foto is natuurlijk zwart wit, heel mooi dat het schilderij wat kleur heeft gekregen maar toch een nostalgisch plaatjes is gebleven " 

- W.M.

 


Ik vond het heel spannend om een persoonlijk schilderij te laten maken, ik had van alles in mn hoofd en kon ik dat wel duidelijk genoeg uitleggen? En zou ik het eindresultaat wel mooi vinden? Ik ben zo blij dat ik het toch gedaan heb! Echt boven verwachting. Ik merk aan details dat Hilde echt goed naar mijn wensen heeft geluisterd, thanks!! - Marieke


 

"Yes! Wij zijn blij! Hilde heeft de wensen van ons beide weten te combineren in dit schilderij. We hadden een mooi schilderij gevonden op internet en aan Hilde gevraagd of zij dat wilde namaken, maar dan net iets anders...En dat is gelukt!"

- V. vd B.


"We waren zo blij met het schilderij dat Hilde voor ons heeft gemaakt dat we meteen hebben gevraagd of Hilde nog een kunstwerk voor ons wil maken! Dit keer heel wat anders... Een kleurrijk bloemenschilderij. Het schilderij staat zo mooi!"

- V. vd B.


"Wauw wat een ongelooflijk talent heeft Hilde!
Na een gesprek met Hilde waarin we een aantal dingen noemden die belangrijk waren/zijn in ons leven en de stijl die we mooi vonden hebben we het los gelaten en helemaal aan haar creativiteit overgelaten. Het moment van de onthulling deed de tranen over mijn wangen rollen van enthousiasme. Het schilderij heeft al onze verwachtingen ver overtroffen. Alle speerpunten uit ons leven zijn erin vastgelegd en elke keer ontdekten we weer iets nieuws in het doek. Hilde heeft de sfeer uit ons gezin helemaal weten vast te leggen in het doek en dat is echt een gave! Ik kan iedereen aanraden om een schilderij van Hilde in huis te hangen."

- Clementine


"Wat een leuk en verrassend resultaat! De kleuren die je hebt gebruikt staan perfect in ons huis. Wat mooi hoe je de namen van onze dochters (Iris en Roos) hebt verwerkt tussen ons liedje 'Dochters' en onze liefde voor de wintersport spat van het doek af. Een heerlijk vrolijk plaatje waar we graag naar kijken! "

- Els


schilderij in opdracht voor een 50 jarig huwelijk. Review volgt nog...


 

"Helemaal gelukkig met mijn mooie schilderij!
De wensen die ik had voor het schilderij zijn door Blossing perfect doorvertaald en het is zelfs nog mooier geworden dan ik zelf in mijn hoofd had. De persoonlijke dingen, zoals de vlinder die erin terugkomt maakt het voor mij ook nog eens een schilderij dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar me ook een bijzonder gevoel geeft. Een schilderij dat me blij maakt, hoe fijn is dat!" -
Joyce


"Ik wilde mijn vriendin dit persoonljke schilderij van haar met onze zoon kado geven met kerst. Zolang kon ik niet meer wachten haha. Ik heb m alvast gegeven en haar eerste reactie was: 'absolutely love it!'  - Raymon


"Ik heb vandaag het schilderij dat we onze ouders kado gaan geven ontvangen! In het echt is hij nog mooier!!!! Ben er echt super trots op en hou hem het liefste zelf :)!!" - Kim


"Wij waren zeer verrast om dit prachtige vrolijke schilderij van ons gezin met aanhang te krijgen voor ons 40 jarig huwelijk. Een saaie wand in onze keuken is omgetoverd tot een vrolijk kleurrijk geheel. We worden iedere keer weer helemaal vrolijk als we er naar kijken. We kunnen Hilde (Blossing) zeker aanbevelen!" - Wim en Gemma


We hebben  met ons gezin  een bijzondere reis gemaakt. Bij thuiskomst hebben we dit schilderij kado gekregen van vrienden. Wat een gaaf kado! De kleuren staan zo mooi in ons huis en ons gezinnetje staat er zo leuk op. Niet in portret stijl want daar hou ik niet zo van. Deze losse manier past echt perfect bij ons. Echt blij mee! - A.M.