Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > persoonlijk schilderij op maat

Gepersonaliseerd schilderij op maat
Gepersonaliseerd schilderij op maat
Voor jezelf of om cadeau te geven!

Persoonlijk schilderij op maat

Hilde Aalbers schildert veel in opdracht. Dit zijn meestal persoonlijke schilderijen op maat waar levensverhalen in zijn verwerkt. De opdrachtgever levert de onderwerpen aan en Hilde maakt er een uniek kunstwerk van. 
Alles kan! Zoveel mensen, zoveel wensen en daarom is ieder schilderij uniek. De opdrachten die Blossing krijgt zijn heel verschillend en hebben diverse aanleidingen. 


Iedere opdracht is weer anders, maar toch hebben ze altijd één ding gemeen: Het schilderij is uniek en de kleuren, afmetingen en onderwerpen zijn door jou aangedragen!
Voor de invulling en creativiteit zorgt Hilde Aalbers. Hilde gebruikt verschillende materialen en technieken wat een bijzonder effect geeft aan het eindreslutaat. Het zijn altijd schilderijen waar veel in gebeurt en waar je naar kan blijven kijken. Telkens ontdek je weer wat nieuws!
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van persoonlijke schilderijen op maat gemaakt.

"Nogmaals dank voor het schilderij! Ze waren diep onder de indruk, vooral mijn zoon heeft een half uur op zijn buik voor het doek gelegen om alles tot in detail te bewonderen. We zijn er zó blij mee!

- Silvana


"Hi Hilde, de mannen waren super verrast... vinden je schilderij super tof! Als het straks in ons kantoor in Amsterdam hangt zullen ze nog veel meer dingen in het schilderij herkennen dan in de hectiek van het feestgedruis afgelopen weekend. Super bedankt, hij is echt prachtig! Wat een gaaf stuk! Nog mooier dan op de foto's! Dankjewel!!"

- Sander en Sandra, Kop of Munt Amsterdam
(DIT SCHILDERIJ IS 150 CM X 150 CM )


 

"Whouww, super mooi., mijn vrouw vindt hem ook heel erg gaaf. Helemaal blij mee!"
- Dennis en Jolanda Fedi

"Het was een groot succes je prachtige werk! Iedereen was er blij mee en net krijgt een hele mooie plek. Nogmaals dank!"

- familie houtveen


 

"Mijn man vindt het schilderij prachtig! En ik zelf vind de combi van beide schilderijen ook heel leuk, zo blij dat we twee aparte schilderijen door jou hebben laten maken! Dank voor het werk, we gaan ervan genieten"

- Jane, Amsterdam


"Wauw, het schilderij is echt zo prachtig! alle details van het leger, geneeskunde, de Dom en de gracht. En de kleuren zijn ook heel goed gekozen. Niet te druk maar wel echt vrolijk en warm!"

-Lissa


"Hoi hoi, Gisteren het feestje gehad van mn schoonouders en ze waren heel blij met het schilderij, heel origeel en persoonlijk en ze herkenden gelijk alle persoonlijke items. Nogmaals bedankt!"

- Ingrid B.


Hoi Hilde,

"Vanavond het schilderij bekeken en het is echt prachtig! Dankjwel ik ben er erg blij mee. Je hebt er echt iets bijzonders en persoonklijks van gemaakt. Ik kijk nu al uit naar de dag dat ik het mijn man cadeau kan geven."
- Tessa


"wauw super tof geworden! Echt heel cool! Perfecte kleuren ook voor in hun pand en erg leuk met die vorige panden van het bedrijf erop. Complimenten!"

- Anne, Tilburg


 

"Afgelopen weekend heb ik het schilderij cadeau gegeven, hij vond het prachtig! En ik ook trouwens, nog leuker en mooier dan op de foto's, Dank!

- Jane


"We hebben het schilderij net even met een aantal collega's bekeken en iedereen straalde helemaal van hoe mooi het geworden is! Echt fantastisch"

-Lisette

 


"Mijn vader was heel enthousiast en geëmotioneerd... ;) Dus een geslaagd cadeau.

Nogmaals ontzettend bedankt voor het schilderij!"

- J . H.


"Australie, Aboriginal, eerste date, afstuderen, gezin, thuis, boeken, familie, geboortedorp... zomaar wat wensen van deze opdrachtgever. Het schilderij mocht kleurrijk zijn, maar niet te fel. De onderwerpen herkenbaar voor de opdrachtgever maar abstract voor buitenstaanders...

Ze zijn heel blij met het eindresultaat!"

-Hilde


"Ontzettend bedankt dat ik door jouw schilderij op zo'n originele manier het aanzoek kon doen, en natuurlijk zei hij JA! We zijn erg onder de indruk van het schilderij. Het is echt prachtig! Het hangt al boven de piano en we blijven er maar naar kijken"

- Marjolein


"Wij wilden onze dochter en zus graag een bijzonder cadeau geven voor haar 18e verjaardag. Een mooi kunstwerk met een knipoog, waar je om kan lachen en waar veel persoonlijke elementen uit haar leven in te herkennen zijn. We wilden graag ons gezin geportretteed als engelen/Griekse goden op wolken. Hij is prachtig geworden, Dankjewel!"

- familie T. uit Almere


"Het cadeau werd erg gewaardeerd en krijgt een mooi plekje! Bedankt voor het maken van dit schilderij"

- Jo Anne


"Super blij met ons kunstwerk! Een groot schilderij van Bonaire. Hij hangt prachtig hier, dankjwel!"

- Maarten

 


 

‘’Het schilderij is prachtig en haalt veel naar boven. Een visuele expressie van mijn herinneringen. Precies zoals het bedoeld is, denk ik. Ik ben er heel blij mee!’’

Een unieke, bijzondere en persoonlijke herinnering aan een periode die een belangrijk deel van mijn leven is. Er zit een heel verhaal in en achter het schilderij. Het bijna kloppende hart met de longen maken het schilderij levend en het gebouw in het centrum vertegenwoordigt het werkelijke kloppende hart en de ademende longen. Prachtig!’’

Nogmaals bedankt!

- E.

 

 


"Ik heb het schilderij bestudeerd en daar word ik stil en week van om het hart. Het is erg persoonlijk en herinnert erg aan lief en leed en zal dat nog jaren doen...

Heel veel dank daarvoor.

- M.C.A.


 

"Hilde heeft voor ons een prachtig schilderij op maat gemaakt!
We hebben haar een aantal wensen meegegeven die zij op een wonderbaarlijke manier  precies naar onze smaak heeft weten te schilderen. Door de grote mensenkennis die Hilde bezit weet ze precies de juiste snaar te raken. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. We waren ontroerd en verrast. Zo knap hoe Hilde ons leven zo mooi heeft vastgelegd op doek. Een pronkstuk in onze huiskamer!"

- Biba


"Hallo Hilde, Het bruidspaar was erg onder de indruk! Was heel leuk om te zien! En ze waren heel blij dat Bo de hond erop stond. Ze hebben eigenlijk geen 'foto 'met zn vijven dus helemaal geslaagd! Hartelijk dank!"

- Ilona Bosman


"Het schilderij is super leuk ontvangen, man en vooral de kids waren super enthousiast en vertellen aan de vriendjes die komen spelen wat er allemaal te zien is op het schilderij. 

Hij heeft een mooi plekje gekregen in onze hal, dus dit is het eerste wat we zien als we binnen komen.

Ik heb al wat vriendinnen die ook super enthousiast zijn!"

- Katya


"Mijn vader vindt het schilderij prachtig! Hij zei meteen tegen mijn moeder, die krijgt een plaats in de woonkamer. Een schot in de roos! Heel erg bedankt namens allemaal!"

- S. Lentjes


 


"Als je als kunstenaar in staat bent om zoiets unieks te maken voor een 35 jarig huwelijk... dan ben je er echt één!! Deze mooie verrassing gekregen van onze kinderen, schoondochters, kleinzoon en oma! We zijn er heeeeeeeel blij mee!"

- Pauline en Arno


"Ik wilde een mooi persoonlijk kado aan mijn moeder geven, een schilderijtje, nagemaakt van een foto. Deze foto heb ik uitgekozen omdat ze hier zo leuk als oma opstaat, met mijn zoontje. Wat was het leuk om dit te geven aan haar "

- Anne


"Hallo Hilde, het kunstwerk voor Marjolein is een groot succes. Het was de bedoeling dat het bij haar op school kwam te hangen maar het is te mooi voor de school. Het schilderij hangt nu thuis.

Heel erg bedankt voor het kunstwerk!"

-Bas


 "Dank je wel Hilde, we hebben van mijn ouders vandaag een schilderij gekregen door jou gemaakt voor ons 25 jarige huwelijk en mijn 50ste verjaardag. Je hebt ons hiermee geraakt, ontroerd en blij verrast, met wat je hebt gebruikt van de info van mijn ouders. Het schilderij is precies "wij" en je hebt de juiste dingen gebruikt, ons gezin prachtig weergegeven, onze hond , zo prachtig hoe hij kijkt, mijn vaders wens, ik in rode jurk, onze nieuwe aanwinst, ons bootje. De warmte en de liefde die je er in hebt gestopt , dank je wel, we zijn er super blij mee!"
- Ursela


Dit schilderij is gemaakt voor een huwelijk. Een kado van de familie aan het bruidspaar.
review volgt nog...


 

 "Voor de 50e verjaardag van mijn man heb ik aan Hilde gevraagd om een uniek schilderij te maken. Een schilderij dat zijn leven weergeeft. En daar is Hilde zeer goed in geslaagd: we hebben een prachtig schilderij gekregen dat zich laat kenmerken door levendigheid, actie, gezelligheid, sportiviteit, warmte en dankbaarheid. Een heel mooi en uniek sieraad in ons huis. Dankjewel Hilde!

- Ingeborg


 

"Hoi Hilde, het schilderij is echt geweldig mooi! We zijn er super blij mee. Zo vrolijk qua inhoud en kleuren dat we ons toch hebben bedacht en het schilderij een mooie plek krijgt in onze woonkeuken in plaats van de slaapkamer. Ja, woorden schieten echt tekort om te omschrijven hoe prachtig, gaaf, en passend bij ons dit schilderij is! We zijn er echt ontzettend blij mee! Je hebt zo goed ons 'sfeertje' en verhaal in beeld weten te brengen. Gaaf!"- Maaike


"Het schilderij dat jij hebt gemaakt voor de bruiloft van onze broer was een groot succes! De bruid schoot meteen vol bij het zien van de persoonlijke elementen, terwijl ze nog niet alle details ontdekt heeft! Zij is geboren in Thailand en wij wilden graag een kunstwerk geven waar Thailand en Holland in samen komen. Ook de gasten waren erg enthousiast en ik moest jouw contactgegevens doorgeven. Nogmaals dank dus!"  - Lisette


"Mijn ouders vinden het geweldig dat de boom vereeuwigd is en ook onzettend knap hoe goed je de persoonlijke elementen erin hebt weten te verwerken zonder mijn ouders te kennen. Het voelt voor hen echt als een heel persoonlijk, warm en raak schilderij. Mijn broer en ik zijn er ook heel blij mee!"  - Loes


"Mijn ouders zijn heel blij met het schilderij! Ze herkenden alles en het past qua kleur ook super mooi in het interieur! Wat een leuk kado om te kunnen geven"

-Linda

 


 

Deze opdrachtgever wilde heel graag twee schilderijen in dezelfde stijl, die naast elkaar kunnen hangen. Veel kleur, beide kinderen met hun gezinnetjes op een eigen doek maar toch samen één kunstwerk.


"Ik heb Hilde een foto gegeven van mijn opa en oma met de vraag of zij daar een mooi schilderij van kan maken.  De foto is meer dan 70 jaar oud en heel dierbaar voor mijn oma. In hun verkeringtijd gingen ze vaak samen vissen aan de Amstel en mijn oma heeft het daar nog vaak over. Ik vind het dan ook heel leuk dat dat is verwerkt in het schilderij. De originele foto is natuurlijk zwart wit, heel mooi dat het schilderij wat kleur heeft gekregen maar toch een nostalgisch plaatjes is gebleven " 

- W.M.

 


Ik vond het heel spannend om een persoonlijk schilderij te laten maken, ik had van alles in mn hoofd en kon ik dat wel duidelijk genoeg uitleggen? En zou ik het eindresultaat wel mooi vinden? Ik ben zo blij dat ik het toch gedaan heb! Echt boven verwachting. Ik merk aan details dat Hilde echt goed naar mijn wensen heeft geluisterd, thanks!! - Marieke


 

"Yes! Wij zijn blij! Hilde heeft de wensen van ons beide weten te combineren in dit schilderij. We hadden een mooi schilderij gevonden op internet en aan Hilde gevraagd of zij dat wilde namaken, maar dan net iets anders...En dat is gelukt!"

- V. vd B.


"We waren zo blij met het schilderij dat Hilde voor ons heeft gemaakt dat we meteen hebben gevraagd of Hilde nog een kunstwerk voor ons wil maken! Dit keer heel wat anders... Een kleurrijk bloemenschilderij. Het schilderij staat zo mooi!"

- V. vd B.


"Wauw wat een ongelooflijk talent heeft Hilde!
Na een gesprek met Hilde waarin we een aantal dingen noemden die belangrijk waren/zijn in ons leven en de stijl die we mooi vonden hebben we het los gelaten en helemaal aan haar creativiteit overgelaten. Het moment van de onthulling deed de tranen over mijn wangen rollen van enthousiasme. Het schilderij heeft al onze verwachtingen ver overtroffen. Alle speerpunten uit ons leven zijn erin vastgelegd en elke keer ontdekten we weer iets nieuws in het doek. Hilde heeft de sfeer uit ons gezin helemaal weten vast te leggen in het doek en dat is echt een gave! Ik kan iedereen aanraden om een schilderij van Hilde in huis te hangen."

- Clementine


"Wat een leuk en verrassend resultaat! De kleuren die je hebt gebruikt staan perfect in ons huis. Wat mooi hoe je de namen van onze dochters (Iris en Roos) hebt verwerkt tussen ons liedje 'Dochters' en onze liefde voor de wintersport spat van het doek af. Een heerlijk vrolijk plaatje waar we graag naar kijken! "

- Els


schilderij in opdracht voor een 50 jarig huwelijk. Review volgt nog...


 

"Helemaal gelukkig met mijn mooie schilderij!
De wensen die ik had voor het schilderij zijn door Blossing perfect doorvertaald en het is zelfs nog mooier geworden dan ik zelf in mijn hoofd had. De persoonlijke dingen, zoals de vlinder die erin terugkomt maakt het voor mij ook nog eens een schilderij dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar me ook een bijzonder gevoel geeft. Een schilderij dat me blij maakt, hoe fijn is dat!" -
Joyce


"Ik wilde mijn vriendin dit persoonljke schilderij van haar met onze zoon kado geven met kerst. Zolang kon ik niet meer wachten haha. Ik heb m alvast gegeven en haar eerste reactie was: 'absolutely love it!'  - Raymon


"Ik heb vandaag het schilderij dat we onze ouders kado gaan geven ontvangen! In het echt is hij nog mooier!!!! Ben er echt super trots op en hou hem het liefste zelf :)!!" - Kim


"Wij waren zeer verrast om dit prachtige vrolijke schilderij van ons gezin met aanhang te krijgen voor ons 40 jarig huwelijk. Een saaie wand in onze keuken is omgetoverd tot een vrolijk kleurrijk geheel. We worden iedere keer weer helemaal vrolijk als we er naar kijken. We kunnen Hilde (Blossing) zeker aanbevelen!" - Wim en Gemma


We hebben  met ons gezin  een bijzondere reis gemaakt. Bij thuiskomst hebben we dit schilderij kado gekregen van vrienden. Wat een gaaf kado! De kleuren staan zo mooi in ons huis en ons gezinnetje staat er zo leuk op. Niet in portret stijl want daar hou ik niet zo van. Deze losse manier past echt perfect bij ons. Echt blij mee! - A.M.