Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > gepersonaliseerd maatwerk > levensloop

Schilderij laten maken levensloop


"Hi Hilde, super bedankt wij zijn er enorm blij mee!! 
- Danitsja Mulder


"Als perfectionist is het lastig om de regie uit handen te geven. Maar het schilderij was een schot in de roos, alle input is op prachtige wijze op het doek verwerkt. Het was een cadeau voor kerst en mijn man hield het niet droog. Het schilderij pronkt boven de eettafel, een echte eyecatcher!"
- Karin P.

 


"Hoi Hilde, Dankjewel! Ze ging helemaal uit haar dak, we zijn er mega blij mee. Zo goed gedaan, de details zijn echt super. Thnx.
-Bastiaan

 "Hilde heeft voor ons een prachtig schilderij op maat gemaakt!
We hebben haar een aantal wensen meegegeven die zij op een wonderbaarlijke manier  precies naar onze smaak heeft weten te schilderen. Door de grote mensenkennis die Hilde bezit weet ze precies de juiste snaar te raken. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. We waren ontroerd en verrast. Zo knap hoe Hilde ons leven zo mooi heeft vastgelegd op doek. Een pronkstuk in onze huiskamer!"

- Biba


"Nogmaals dank voor het schilderij! Ze waren diep onder de indruk, vooral mijn zoon heeft een half uur op zijn buik voor het doek gelegen om alles tot in detail te bewonderen. We zijn er zó blij mee!

- Silvana


"We zijn erg onder de indruk van de details in het schilderij, heel blij met het eindresultaat!"

 


"Mijn man vindt het schilderij prachtig! En ik zelf vind de combi van beide schilderijen ook heel leuk, zo blij dat we twee aparte schilderijen door jou hebben laten maken! Dank voor het werk, we gaan ervan genieten"

- Jane, Amsterdam


"Dit schilderij is gemaakt ter nagedachtenis aan een overleden kindje. De sonktekst van 'Rollercoaster' van Danny Vera  was troostend voor de ouders en wilden ze graag in een mooi persoonlijk kunstwerk terug laten komen"


"Australie, Aboriginal, eerste date, afstuderen, gezin, thuis, boeken, familie, geboortedorp... zomaar wat wensen van deze opdrachtgever. Het schilderij mocht kleurrijk zijn, maar niet te fel. De onderwerpen herkenbaar voor de opdrachtgever maar abstract voor buitenstaanders...

Ze zijn heel blij met het eindresultaat!"

-Hilde


"Het schilderij is super leuk ontvangen, man en vooral de kids waren super enthousiast en vertellen aan de vriendjes die komen spelen wat er allemaal te zien is op het schilderij. 

Hij heeft een mooi plekje gekregen in onze hal, dus dit is het eerste wat we zien als we binnen komen.

Ik heb al wat vriendinnen die ook super enthousiast zijn!"

- Katya


"Hi Hilde, de mannen waren super verrast... vinden je schilderij super tof! Als het straks in ons kantoor in Amsterdam hangt zullen ze nog veel meer dingen in het schilderij herkennen dan in de hectiek van het feestgedruis afgelopen weekend. Super bedankt, hij is echt prachtig! Wat een gaaf stuk! Nog mooier dan op de foto's! Dankjewel!!"

- Sander en Sandra, Kop of Munt Amsterdam
(DIT SCHILDERIJ IS 150 CM X 150 CM )


"Hoi Hilde, Afgelopen vrijdag heb ik het schilderij gegegen, hij was er stil van en vond het een heel mooi cadeau"
- E + E

 


"Wij wilden onze dochter en zus graag een bijzonder cadeau geven voor haar 18e verjaardag. Een mooi kunstwerk met een knipoog, waar je om kan lachen en waar veel persoonlijke elementen uit haar leven in te herkennen zijn. We wilden graag ons gezin geportretteed als engelen/Griekse goden op wolken. Hij is prachtig geworden, Dankjewel!"

- familie T. uit Almere