Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > gepersonaliseerd maatwerk > schilderij van foto

Schilderij laten maken van foto


"Ha Hilde, hij ziet er heel vet uit! En die kleuren en relief zijn zo tof! Ook heel gaaf hoe de zijkant is meegenomen en de details zijn top"
- Kevin


 


"oh wow!! Wat is ie supermooi geworden!! We zijn er heel erg blij mee, je hebt er echt een voor ons unike schilderij van gemaakt, we hangen m meteen op!"

-Diane en Roland

 


"Wat een enorme verrassing! Ons leven vastgelgd op doek. Alles zit er in, je blijft er naar kijken. Een ptrachtig schilderij voor altijd. Hij heeft een mooie plek aan onze wand gekregen. Dank je wel Hilde voor dit prachtige kunstwerk"
- Johan en Sandra


"Super blij met ons kunstwerk! Een groot schilderij van Bonaire. Hij hangt prachtig hier, dankjwel!"

- Maarten


"Het schilderij is super leuk ontvangen, man en vooral de kids waren super enthousiast en vertellen aan de vriendjes die komen spelen wat er allemaal te zien is op het schilderij. 

Hij heeft een mooi plekje gekregen in onze hal, dus dit is het eerste wat we zien als we binnen komen.

Ik heb al wat vriendinnen die ook super enthousiast zijn!"

- Katya


"Afgelopen weekend heb ik het schilderij cadeau gegeven, hij vond het prachtig! En ik ook trouwens, nog leuker en mooier dan op de foto's, Dank!

- Jane


"Het schilderij is echt super goed gelukt, iedereen vindt het prachtig. De kleuren passen mooi in hun huis , we blijven er maar naar kijken. Knap gedaan weer!"
- Familie van Gils

 


"Wauw, het schilderij is echt zo prachtig! alle details van het leger, geneeskunde, de Dom en de gracht. En de kleuren zijn ook heel goed gekozen. Niet te druk maar wel echt vrolijk en warm!"

-Lissa


"Hallo Hilde, Het bruidspaar was erg onder de indruk! Was heel leuk om te zien! En ze waren heel blij dat Bo de hond erop stond. Ze hebben eigenlijk geen 'foto 'met zn vijven dus helemaal geslaagd! Hartelijk dank!"

- Ilona Bosman


"Hoi hoi, Gisteren het feestje gehad van mn schoonouders en ze waren heel blij met het schilderij, heel origeel en persoonlijk en ze herkenden gelijk alle persoonlijke items. Nogmaals bedankt!"

- Ingrid B.


"Mijn vader was heel enthousiast en geëmotioneerd... ;) Dus een geslaagd cadeau.

Nogmaals ontzettend bedankt voor het schilderij!"

- J . H.


"Ontzettend bedankt dat ik door jouw schilderij op zo'n originele manier het aanzoek kon doen, en natuurlijk zei hij JA! We zijn erg onder de indruk van het schilderij. Het is echt prachtig! Het hangt al boven de piano en we blijven er maar naar kijken"

- Marjolein


"Ik heb het schilderij bestudeerd en daar word ik stil en week van om het hart. Het is erg persoonlijk en herinnert erg aan lief en leed en zal dat nog jaren doen...

Heel veel dank daarvoor.

- M.C.A.


"Hilde heeft voor ons een prachtig schilderij op maat gemaakt!
We hebben haar een aantal wensen meegegeven die zij op een wonderbaarlijke manier  precies naar onze smaak heeft weten te schilderen. Door de grote mensenkennis die Hilde bezit weet ze precies de juiste snaar te raken. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. We waren ontroerd en verrast. Zo knap hoe Hilde ons leven zo mooi heeft vastgelegd op doek. Een pronkstuk in onze huiskamer!"

- Biba


"wauw super tof geworden! Echt heel cool! Perfecte kleuren ook voor in hun pand en erg leuk met die vorige panden van het bedrijf erop. Complimenten!"

- Anne, Tilburg


"Hallo Hilde, Het bruidspaar was erg onder de indruk! Was heel leuk om te zien! En ze waren heel blij dat Bo de hond erop stond. Ze hebben eigenlijk geen 'foto 'met zn vijven dus helemaal geslaagd! Hartelijk dank!"

- Ilona Bosman