Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > gepersonaliseerd maatwerk > een mooie reis

Herinneringen aan een mooie reis


"oh wow!! Wat is ie supermooi geworden!! We zijn er heel erg blij mee, je hebt er echt een voor ons uniek schilderij van gemaakt, we hangen m meteen op!"

-Diane en Roland


"Hoi Hilde, Dankjewel! Ze ging helemaal uit haar dak, we zijn er mega blij mee. Zo goed gedaan, de details zijn echt super. Thnx.
-Bastiaan


"Wat een leuk en verrassend resultaat! De kleuren die je hebt gebruikt staan perfect in ons huis. Wat mooi hoe je de namen van onze dochters (Iris en Roos) hebt verwerkt tussen ons liedje 'Dochters' en onze liefde voor de wintersport spat van het doek af. Een heerlijk vrolijk plaatje waar we graag naar kijken! "

 

- Els


"Wat een enorme verrassing! Ons leven vastgelgd op doek. Alles zit er in, je blijft er naar kijken. Een prachtig schilderij voor altijd. Hij heeft een mooie plek aan onze wand gekregen. Dank je wel Hilde voor dit prachtige kunstwerk"
- Johan en Sandra


"Super blij met ons kunstwerk! Een groot schilderij van Bonaire. Hij hangt prachtig hier, dankjwel!"

- Maarten


"Vanavond het schilderij bekeken en het is echt prachtig! Dankjwel ik ben er erg blij mee. Je hebt er echt iets bijzonders en persoonklijks van gemaakt. Ik kijk nu al uit naar de dag dat ik het mijn man cadeau kan geven."
- Tessa


"Australie, Aboriginal, eerste date, afstuderen, gezin, thuis, boeken, familie, geboortedorp... zomaar wat wensen van deze opdrachtgever. Het schilderij mocht kleurrijk zijn, maar niet te fel. De onderwerpen herkenbaar voor de opdrachtgever maar abstract voor buitenstaanders...

Ze zijn heel blij met het eindresultaat!"

-Hilde


We hebben  met ons gezin  een bijzondere reis gemaakt. Bij thuiskomst hebben we dit schilderij kado gekregen van vrienden. Wat een gaaf kado! De kleuren staan zo mooi in ons huis en ons gezinnetje staat er zo leuk op. Niet in portret stijl want daar hou ik niet zo van. Deze losse manier past echt perfect bij ons. Echt blij mee! - A.M.


Ik vond het heel spannend om een persoonlijk schilderij te laten maken, ik had van alles in mn hoofd en kon ik dat wel duidelijk genoeg uitleggen? En zou ik het eindresultaat wel mooi vinden? Ik ben zo blij dat ik het toch gedaan heb! Echt boven verwachting. Ik merk aan details dat Hilde echt goed naar mijn wensen heeft geluisterd, thanks!! - Marieke


"Het schilderij dat jij hebt gemaakt voor de bruiloft van onze broer was een groot succes! De bruid schoot meteen vol bij het zien van de persoonlijke elementen, terwijl ze nog niet alle details ontdekt heeft! Zij is geboren in Thailand en wij wilden graag een kunstwerk geven waar Thailand en Holland in samen komen. Ook de gasten waren erg enthousiast en ik moest jouw contactgegevens doorgeven. Nogmaals dank dus!"  - Lisette