Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > gepersonaliseerd maatwerk > verjaardag

Schilderij laten maken verjaardag


"Wow wat gaaf!!! We zijn onder de indruk!! Alle elementen zijn herkenbaar, echt heel mooi Hilde!
Wij zijn blij!
- Olaf 


"Wat een enorme verrassing! Ons leven vastgelgd op doek. Alles zit er in, je blijft er naar kijken. Een ptrachtig schilderij voor altijd. Hij heeft een mooie plek aan onze wand gekregen. Dank je wel Hilde voor dit prachtige kunstwerk"
- Johan en SandraIk vond het heel spannend om een persoonlijk schilderij te laten maken, ik had van alles in mn hoofd en kon ik dat wel duidelijk genoeg uitleggen? En zou ik het eindresultaat wel mooi vinden? Ik ben zo blij dat ik het toch gedaan heb! Echt boven verwachting. Ik merk aan details dat Hilde echt goed naar mijn wensen heeft geluisterd, thanks!! - Marieke


"Nogmaals dank voor het schilderij! Ze waren diep onder de indruk, vooral mijn zoon heeft een half uur op zijn buik voor het doek gelegen om alles tot in detail te bewonderen. We zijn er zó blij mee!

- Silvana


"Mijn man vindt het schilderij prachtig! En ik zelf vind de combi van beide schilderijen ook heel leuk, zo blij dat we twee aparte schilderijen door jou hebben laten maken! Dank voor het werk, we gaan ervan genieten"

- Jane, Amsterdam


"Afgelopen weekend heb ik het schilderij cadeau gegeven, hij vond het prachtig! En ik ook trouwens, nog leuker en mooier dan op de foto's, Dank!

- Jane


 

"Hoi Hilde, Afgelopen vrijdag heb ik het schilderij gegegen, hij was er stil van en vond het een heel mooi cadeau"
- E + E


"Ha Hilde, hij ziet er heel vet uit! En die kleuren en relief zijn zo tof! Ook heel gaaf hoe de zijkant is meegenomen en de details zijn top"
- Kevin


 "Voor de 50e verjaardag van mijn man heb ik aan Hilde gevraagd om een uniek schilderij te maken. Een schilderij dat zijn leven weergeeft. En daar is Hilde zeer goed in geslaagd: we hebben een prachtig schilderij gekregen dat zich laat kenmerken door levendigheid, actie, gezelligheid, sportiviteit, warmte en dankbaarheid. Een heel mooi en uniek sieraad in ons huis. Dankjewel Hilde!

- Ingeborg


"Mijn vader vindt het schilderij prachtig! Hij zei meteen tegen mijn moeder, die krijgt een plaats in de woonkamer. Een schot in de roos! Heel erg bedankt namens ons allemaal!"

- S. Lentjes


"Het schilderij is echt super goed gelukt, iedereen vindt het prachtig. De kleuren passen mooi in hun huis , we blijven er maar naar kijken. Knap gedaan weer!"
- Familie van Gils


"Wij waren zeer verrast om dit prachtige vrolijke schilderij van ons gezin met aanhang te krijgen voor ons 40 jarig huwelijk. Een saaie wand in onze keuken is omgetoverd tot een vrolijk kleurrijk geheel. We worden iedere keer weer helemaal vrolijk als we er naar kijken. We kunnen Hilde (Blossing) zeker aanbevelen!" - Wim en Gemma


"Ik heb vandaag het schilderij dat we onze ouders kado gaan geven ontvangen! In het echt is hij nog mooier!!!! Ben er echt super trots op en hou hem het liefste zelf :)!!" - Kim


"Ik wilde mijn vriendin dit persoonljke schilderij van haar met onze zoon kado geven met kerst. Zolang kon ik niet meer wachten haha. Ik heb m alvast gegeven en haar eerste reactie was: 'absolutely love it!'  - Raymon


 "Dank je wel Hilde, we hebben van mijn ouders vandaag een schilderij gekregen door jou gemaakt voor ons 25 jarige huwelijk en mijn 50ste verjaardag. Je hebt ons hiermee geraakt, ontroerd en blij verrast, met wat je hebt gebruikt van de info van mijn ouders. Het schilderij is precies "wij" en je hebt de juiste dingen gebruikt, ons gezin prachtig weergegeven, onze hond , zo prachtig hoe hij kijkt, mijn vaders wens, ik in rode jurk, onze nieuwe aanwinst, ons bootje. De warmte en de liefde die je er in hebt gestopt , dank je wel, we zijn er super blij mee!"
- Ursela


"Wij wilden onze dochter en zus graag een bijzonder cadeau geven voor haar 18e verjaardag. Een mooi kunstwerk met een knipoog, waar je om kan lachen en waar veel persoonlijke elementen uit haar leven in te herkennen zijn. We wilden graag ons gezin geportretteed als engelen/Griekse goden op wolken. Hij is prachtig geworden, Dankjewel!"

- familie T. uit Almere