Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > persoonlijk schilderij op maat > Schilderij laten maken verjaardag

Schilderij laten maken verjaardag


"Wij wilden onze dochter en zus graag een bijzonder cadeau geven voor haar 18e verjaardag. Een mooi kunstwerk met een knipoog, waar je om kan lachen en waar veel persoonlijke elementen uit haar leven in te herkennen zijn. We wilden graag ons gezin geportretteed als engelen/Griekse goden op wolken. Hij is prachtig geworden, Dankjewel!"

- familie T. uit Almere


 "Dank je wel Hilde, we hebben van mijn ouders vandaag een schilderij gekregen door jou gemaakt voor ons 25 jarige huwelijk en mijn 50ste verjaardag. Je hebt ons hiermee geraakt, ontroerd en blij verrast, met wat je hebt gebruikt van de info van mijn ouders. Het schilderij is precies "wij" en je hebt de juiste dingen gebruikt, ons gezin prachtig weergegeven, onze hond , zo prachtig hoe hij kijkt, mijn vaders wens, ik in rode jurk, onze nieuwe aanwinst, ons bootje. De warmte en de liefde die je er in hebt gestopt , dank je wel, we zijn er super blij mee!"
- Ursela


 "Voor de 50e verjaardag van mijn man heb ik aan Hilde gevraagd om een uniek schilderij te maken. Een schilderij dat zijn leven weergeeft. En daar is Hilde zeer goed in geslaagd: we hebben een prachtig schilderij gekregen dat zich laat kenmerken door levendigheid, actie, gezelligheid, sportiviteit, warmte en dankbaarheid. Een heel mooi en uniek sieraad in ons huis. Dankjewel Hilde!

- Ingeborg


"Mijn vader vindt het schilderij prachtig! Hij zei meteen tegen mijn moeder, die krijgt een plaats in de woonkamer. Een schot in de roos! Heel erg bedankt namens allemaal!"

- S. Lentjes