Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > gepersonaliseerd maatwerk > samenwonen/nieuw huis

Schilderij samenwonen of nieuw huis


"Hi Hilde, super bedankt wij zijn er enorm blij mee!! 
- Danitsja Mulder


 


"Hoi Hilde, Wat een enthousiaste reacties blijven we krijgen op het prachtige kunstwerk!!
We zijn er super blij mee!"

- Gerlinde


"Wauw wat een ongelooflijk talent heeft Hilde!
Na een gesprek met Hilde waarin we een aantal dingen noemden die belangrijk waren/zijn in ons leven en de stijl die we mooi vonden hebben we het los gelaten en helemaal aan haar creativiteit overgelaten. Het moment van de onthulling deed de tranen over mijn wangen rollen van enthousiasme. Het schilderij heeft al onze verwachtingen ver overtroffen. Alle speerpunten uit ons leven zijn erin vastgelegd en elke keer ontdekten we weer iets nieuws in het doek. Hilde heeft de sfeer uit ons gezin helemaal weten vast te leggen in het doek en dat is echt een gave! Ik kan iedereen aanraden om een schilderij van Hilde in huis te hangen."

- Clementine


"Hallo Hilde, het kunstwerk voor Marjolein is een groot succes. Het was de bedoeling dat het bij haar op school kwam te hangen maar het is te mooi voor de school. Het schilderij hangt nu thuis.

Heel erg bedankt voor het kunstwerk!"

-Bas


"We waren zo blij met het schilderij dat Hilde voor ons heeft gemaakt dat we meteen hebben gevraagd of Hilde nog een kunstwerk voor ons wil maken! Dit keer heel wat anders... Een kleurrijk bloemenschilderij. Het schilderij staat zo mooi!"

- V. vd B.


"Hoi Hilde, het schilderij is echt geweldig mooi! We zijn er super blij mee. Zo vrolijk qua inhoud en kleuren dat we ons toch hebben bedacht en het schilderij een mooie plek krijgt in onze woonkeuken in plaats van de slaapkamer. Ja, woorden schieten echt tekort om te omschrijven hoe prachtig, gaaf, en passend bij ons dit schilderij is! We zijn er echt ontzettend blij mee! Je hebt zo goed ons 'sfeertje' en verhaal in beeld weten te brengen. Gaaf!"- Maaike


"Ha Hilde, hij ziet er heel vet uit! En die kleuren en relief zijn zo tof! Ook heel gaaf hoe de zijkant is meegenomen en de details zijn top"
- Kevin


"Hi Hilde, de mannen waren super verrast... vinden je schilderij super tof! Als het straks in ons kantoor in Amsterdam hangt zullen ze nog veel meer dingen in het schilderij herkennen dan in de hectiek van het feestgedruis afgelopen weekend. Super bedankt, hij is echt prachtig! Wat een gaaf stuk! Nog mooier dan op de foto's! Dankjewel!!"

- Sander en Sandra, Kop of Munt Amsterdam
(DIT SCHILDERIJ IS 150 CM X 150 CM )


"Nogmaals dank voor het schilderij! Ze waren diep onder de indruk, vooral mijn zoon heeft een half uur op zijn buik voor het doek gelegen om alles tot in detail te bewonderen. We zijn er zó blij mee!

- Silvana


"Het schilderij is super leuk ontvangen, man en vooral de kids waren super enthousiast en vertellen aan de vriendjes die komen spelen wat er allemaal te zien is op het schilderij. 

Hij heeft een mooi plekje gekregen in onze hal, dus dit is het eerste wat we zien als we binnen komen.

Ik heb al wat vriendinnen die ook super enthousiast zijn!"

- Katya

 


"Yes! Wij zijn blij! Hilde heeft de wensen van ons beide weten te combineren in dit schilderij. We hadden een mooi schilderij gevonden op internet en aan Hilde gevraagd of zij dat wilde namaken, maar dan net iets anders...En dat is gelukt!"

- V. vd B.