Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > gepersonaliseerd maatwerk > gezin vastleggen

Schilderij van gezin laten maken"Woooooow, wat waanzinnig gaaf zeg! Hij is zo tof Hilde, ik ben zo blij! 
Alles staat er op, en wat een mooie kleuren, wat een gaaf kunstwerk!"

- Kym, Rotterdam


"Hoi Hilde, Wat een enthousiaste reacties blijven we krijgen op het prachtige kunstwerk!!
We zijn er super blij mee!"

- Gerlinde


"Wow wat gaaf!!! We zijn onder de indruk!! Alle elementen zijn herkenbaar, echt heel mooi Hilde!
Wij zijn blij!
- Olaf "Als perfectionist is het lastig om de regie uit handen te geven. Maar het schilderij was een schot in de roos, alle input is op prachtige wijze op het doek verwerkt. Het was een cadeau voor kerst en mijn man hield het niet droog. Het schilderij pronkt boven de eettafel, een echte eyecatcher!"
- Karin P.


"Wat een prachtig en bijzonder schilderij! Belangrijke momenten uit ons leven komen allemaal terug; onze ontmoeting, bijzondere vakanties, onze hobbies. En heel bijzonder... ons gezin van vier en de tweelingzusjes samen, ook al is Anne niet meer bij ons."
- J. Badhoevedorp

  "Ontzettend bedankt dat ik door jouw schilderij op zo'n originele manier het aanzoek kon doen, en natuurlijk zei hij JA! We zijn erg onder de indruk van het schilderij. Het is echt prachtig! Het hangt al boven de piano en we blijven er maar naar kijken"

- Marjolein


"Afgelopen weekend heb ik het schilderij cadeau gegeven, hij vond het prachtig! En ik ook trouwens, nog leuker en mooier dan op de foto's, Dank!

- Jane


"Mijn man vindt het schilderij prachtig! En ik zelf vind de combi van beide schilderijen ook heel leuk, zo blij dat we twee aparte schilderijen door jou hebben laten maken! Dank voor het werk, we gaan ervan genieten"

- Jane, Amsterdam


"Het schilderij is super leuk ontvangen, man en vooral de kids waren super enthousiast en vertellen aan de vriendjes die komen spelen wat er allemaal te zien is op het schilderij. 

Hij heeft een mooi plekje gekregen in onze hal, dus dit is het eerste wat we zien als we binnen komen.

Ik heb al wat vriendinnen die ook super enthousiast zijn!"

- Katya


"Hallo Hilde, Het bruidspaar was erg onder de indruk! Was heel leuk om te zien! En ze waren heel blij dat Bo de hond erop stond. Ze hebben eigenlijk geen 'foto 'met zn vijven dus helemaal geslaagd! Hartelijk dank!"

- Ilona Bosman


"Ik heb vandaag het schilderij dat we onze ouders kado gaan geven ontvangen! In het echt is hij nog mooier!!!! Ben er echt super trots op en hou hem het liefste zelf :)!!" - Kim


"Hilde heeft voor ons een prachtig schilderij op maat gemaakt!
We hebben haar een aantal wensen meegegeven die zij op een wonderbaarlijke manier  precies naar onze smaak heeft weten te schilderen. Door de grote mensenkennis die Hilde bezit weet ze precies de juiste snaar te raken. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. We waren ontroerd en verrast. Zo knap hoe Hilde ons leven zo mooi heeft vastgelegd op doek. Een pronkstuk in onze huiskamer!"

- Biba


"Hallo Hilde, Het bruidspaar was erg onder de indruk! Was heel leuk om te zien! En ze waren heel blij dat Bo de hond erop stond. Ze hebben eigenlijk geen 'foto 'met zn vijven dus helemaal geslaagd! Hartelijk dank!"

- Ilona Bosman


 "Voor de 50e verjaardag van mijn man heb ik aan Hilde gevraagd om een uniek schilderij te maken. Een schilderij dat zijn leven weergeeft. En daar is Hilde zeer goed in geslaagd: we hebben een prachtig schilderij gekregen dat zich laat kenmerken door levendigheid, actie, gezelligheid, sportiviteit, warmte en dankbaarheid. Een heel mooi en uniek sieraad in ons huis. Dankjewel Hilde!

- Ingeborg


"Ha Hilde, hij ziet er heel vet uit! En die kleuren en relief zijn zo tof! Ook heel gaaf hoe de zijkant is meegenomen en de details zijn top"
- Kevin


"Nogmaals dank voor het schilderij! Ze waren diep onder de indruk, vooral mijn zoon heeft een half uur op zijn buik voor het doek gelegen om alles tot in detail te bewonderen. We zijn er zó blij mee!

- Silvana