Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > zo werkt het

Uniek maatwerk

Een schilderij laten maken over jouw leven of dat van een dierbare is spannend! Dat realiseer ik me goed en ik stel je graag gerust, het wordt altijd mooi!
“ Wauw, boven verwachting. Ik had niet durven hopen dat mijn schilderij ook zo mooi zou worden” Dit is een reactie die ik vaak krijg wanneer de opdrachtgever het eindresultaat voor het eerst ziet. Dat maakt me dankbaar en trots! Wellicht heb je mijn portfolio al gezien; zoveel mensen, zoveel wensen, ik werk met verschillende stijlen en technieken. Ook voor jou kan ik zo'n mooi en dierbaar kunstwerk kan maken.

Eerste contact

Wat leuk dat je mij hebt gevonden! Je mag mij een mail sturen met jouw wensen voor een uniek gepersonaliseerd schilderij.
Hoe groot mag jouw schilderij worden? Welke onderwerpen, kleuren en teksten wil je er graag in terug zien? Welk kunstwerk uit mijn portfolio spreekt jou het meest aan? Dan weet ik welke stijl je mooi vindt. Is het een cadeau en moet het voor een bepaalde datum af zijn?

De opdracht

Met de info die jij mij hebt gemaild maak ik een prijsopgave en wanneer je daarmee akkoord bent gegaan plan ik jouw opdracht in! Vaak is het fijn om dan nog even te bellen of appen om verdere details door te nemen. Per opdracht geef ik mijzelf 3-6 weken om er aan te werken. Ik werk altijd aan meerdere schilderijen tegelijkertijd. Als mijn planning het toelaat kan ik soms een spoedopdracht aannemen.
 

Het creatieve proces

Wanneer ik genoeg info en details heb ga ik voor je aan de slag! Dit is een intensief proces, ik verdiep me in jouw verhaal en wensen. Ik kies zorgvuldig de juiste materialen en kleuren en maak een compositie. Hier zit veel tijd, aandacht en liefde in. Iedere opdracht is uniek en bij ieder nieuw schilderij begin ik weer van nul af aan met opbouwen naar de wens van de opdrachtgever.

Jouw kunstwerk is klaar!

Via mail of app stuur ik je de foto’s van het eindresultaat. Mocht je op detailniveau dan nog een aanpassing willen dan kan dat. Geef dat gerust aan, dat vind ik juist fijn! Mijn opdrachtgevers zijn gelukkig altijd heel blij met hun gepersonaliseerde schilderij. Omdat ik veel tijd in de voorbereiding steek weet ik goed wat de wensen en verwachtingen zijn. De klanttevredenheid heeft een 100% score wat me trots en dankbaar maakt.  

Verzenden of ophalen

Ik werk samen met een koerier die met veel zorg het kunstwerk bij je bezorgt. Welke dag en tijdstip gaat in goed overleg. Ook is het natuurlijk mogelijk om het kunstwerk op te halen in mijn atelier in Leusden.

Jouw kunstwerk wordt ingepakt in noppenfolie en karton. 

Prijsindicatie

Omdat ik altijd maatwerk lever is er geen vaste prijs aan te hangen. Er is wel een vanaf prijs en dat is € 500 euro excl. BTW 9%

Deze prijs is voor een doek van 80 x 60 cm waarin drie onderwerpen (geen portretten) + cijfers/letters worden verwerkt. De meeste opdrachtgevers kiezen voor een groter formaat, en meer onderwerpen. De prijzen liggen dan meestal tussen de € 800  en € 2000 euro.

Heb je hier vragen over? Bel of mail me gerust!