Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > gepersonaliseerd maatwerk > bruiloft/huwelijksjubileum

Schilderij laten maken bruiloft/huwelijksjubileum"Hoi Hilde, Afgelopen vrijdag heb ik het schilderij gegeven, hij was er stil van en vond het een heel mooi cadeau"
- E + E


 


"Het schilderij dat jij hebt gemaakt voor de bruiloft van onze broer was een groot succes! De bruid schoot meteen vol bij het zien van de persoonlijke elementen, terwijl ze nog niet alle details ontdekt heeft! Zij is geboren in Thailand en wij wilden graag een kunstwerk geven waar Thailand en Holland in samen komen. Ook de gasten waren erg enthousiast en ik moest jouw contactgegevens doorgeven. Nogmaals dank dus!"  - Lisette


"Wat is het ontzettend mooi geworden! Heel erg bedankt Hilde"

"Mijn vader was heel enthousiast en geëmotioneerd... ;) Dus een geslaagd cadeau.

Nogmaals ontzettend bedankt voor het schilderij!"

- Judith Hendrikse


"Ontzettend bedankt dat ik door jouw schilderij op zo'n originele manier het aanzoek kon doen, en natuurlijk zei hij JA! We zijn erg onder de indruk van het schilderij. Het is echt prachtig! Het hangt al boven de piano en we blijven er maar naar kijken"

- Marjolein


"Whouww, super mooi., mijn vrouw vindt hem ook heel erg gaaf. Helemaal blij mee!"
- Dennis en Jolanda Fedi


"Hallo Hilde, Het bruidspaar was erg onder de indruk! Was heel leuk om te zien! En ze waren heel blij dat Bo de hond erop stond. Ze hebben eigenlijk geen 'foto 'met zn vijven dus helemaal geslaagd! Hartelijk dank!"

- Ilona Bosman


Hoi Hilde,

"Vanavond het schilderij bekeken en het is echt prachtig! Dankjwel ik ben er erg blij mee. Je hebt er echt iets bijzonders en persoonklijks van gemaakt. Ik kijk nu al uit naar de dag dat ik het mijn man cadeau kan geven."
- Tessa


"Hoi hoi, Gisteren het feestje gehad van mn schoonouders en ze waren heel blij met het schilderij, heel origeel en persoonlijk en ze herkenden gelijk alle persoonlijke items. Nogmaals bedankt!"

- Ingrid B.


"Mijn ouders zijn heel blij met het schilderij! Ze herkenden alles en het past qua kleur ook super mooi in het interieur! Wat een leuk kado om te kunnen geven"

-Linda


"Wij waren zeer verrast om dit prachtige vrolijke schilderij van ons gezin met aanhang te krijgen voor ons 40 jarig huwelijk. Een saaie wand in onze keuken is omgetoverd tot een vrolijk kleurrijk geheel. We worden iedere keer weer helemaal vrolijk als we er naar kijken. We kunnen Hilde (Blossing) zeker aanbevelen!" - Wim en Gemma


"Mijn vader vindt het schilderij prachtig! Hij zei meteen tegen mijn moeder, die krijgt een plaats in de woonkamer. Een schot in de roos! Heel erg bedankt namens allemaal!"

- S. Lentjes


"Het schilderij is echt super goed gelukt, iedereen vindt het prachtig. De kleuren passen mooi in hun huis , we blijven er maar naar kijken. Knap gedaan weer!"
- Familie van Gils


"Ik heb vandaag het schilderij dat we onze ouders kado gaan geven ontvangen! In het echt is hij nog mooier!!!! Ben er echt super trots op en hou hem het liefste zelf :)!!" - Kim