Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > persoonlijk schilderij op maat > Schilderij laten maken van een dierbare

Schilderij laten maken van een dierbare


"Ha Hilde, hij ziet er heel vet uit! En die kleuren en relief zijn zo tof! Ook heel gaaf hoe de zijkant is meegenomen en de details zijn top"
- Kevin


"Wat een leuk en verrassend resultaat! De kleuren die je hebt gebruikt staan perfect in ons huis. Wat mooi hoe je de namen van onze dochters (Iris en Roos) hebt verwerkt tussen ons liedje 'Dochters' en onze liefde voor de wintersport spat van het doek af. Een heerlijk vrolijk plaatje waar we graag naar kijken! "

- Els


"Wauw wat een ongelooflijk talent heeft Hilde!
Na een gesprek met Hilde waarin we een aantal dingen noemden die belangrijk waren/zijn in ons leven en de stijl die we mooi vonden hebben we het los gelaten en helemaal aan haar creativiteit overgelaten. Het moment van de onthulling deed de tranen over mijn wangen rollen van enthousiasme. Het schilderij heeft al onze verwachtingen ver overtroffen. Alle speerpunten uit ons leven zijn erin vastgelegd en elke keer ontdekten we weer iets nieuws in het doek. Hilde heeft de sfeer uit ons gezin helemaal weten vast te leggen in het doek en dat is echt een gave! Ik kan iedereen aanraden om een schilderij van Hilde in huis te hangen."

- Clementine