Direct contact? Bel: 06-20685468

Home > gepersonaliseerd maatwerk > dierbare vereeuwigen

Schilderij laten maken van een dierbare


"Dit schilderij is gemaakt ter nagedachtenis aan een overleden kindje. De sonktekst van 'Rollercoaster' van Danny Vera  was troostend voor de ouders en wilden ze graag in een mooi persoonlijk kunstwerk terug laten komen"


"Wat een prachtig en bijzonder schilderij! Belangrijke momenten uit ons leven komen allemaal terug; onze ontmoeting, bijzondere vakanties, onze hobbies. En heel bijzonder... ons gezin van vier en de tweelingzusjes samen, ook al is Anne niet meer bij ons."
- J. Badhoevedorp

 "Ha Hilde, hij ziet er heel vet uit! En die kleuren en relief zijn zo tof! Ook heel gaaf hoe de zijkant is meegenomen en de details zijn top"
- Kevin


"Als perfectionist is het lastig om de regie uit handen te geven. Maar het schilderij was een schot in de roos, alle input is op prachtige wijze op het doek verwerkt. Het was een cadeau voor kerst en mijn man hield het niet droog. Het schilderij pronkt boven de eettafel, een echte eyecatcher!"
- Karin P.

  


 

"Wauw wat een ongelooflijk talent heeft Hilde!

 

Na een gesprek met Hilde waarin we een aantal dingen noemden die belangrijk waren/zijn in ons leven en de stijl die we mooi vonden hebben we het los gelaten en helemaal aan haar creativiteit overgelaten. Het moment van de onthulling deed de tranen over mijn wangen rollen van enthousiasme. Het schilderij heeft al onze verwachtingen ver overtroffen. Alle speerpunten uit ons leven zijn erin vastgelegd en elke keer ontdekten we weer iets nieuws in het doek. Hilde heeft de sfeer uit ons gezin helemaal weten vast te leggen in het doek en dat is echt een gave! Ik kan iedereen aanraden om een schilderij van Hilde in huis te hangen."

 

- Clementine


"Mijn vader was heel enthousiast en geëmotioneerd... ;) Dus een geslaagd cadeau.

Nogmaals ontzettend bedankt voor het schilderij!"

- J . H.


"Wij wilden onze dochter en zus graag een bijzonder cadeau geven voor haar 18e verjaardag. Een mooi kunstwerk met een knipoog, waar je om kan lachen en waar veel persoonlijke elementen uit haar leven in te herkennen zijn. We wilden graag ons gezin geportretteed als engelen/Griekse goden op wolken. Hij is prachtig geworden, Dankjewel!"

- familie T. uit Almere


"Ik heb het schilderij bestudeerd en daar word ik stil en week van om het hart. Het is erg persoonlijk en herinnert erg aan lief en leed en zal dat nog jaren doen...

Heel veel dank daarvoor.

- M.C.A.